Saya nak bangga kejap . HAHA !

oke , sebb apa aku nak bangga ? sebb aku first time dapat num 3 dalam kedudukan kelas .. to sape yang selalu dapat num 123 , tak payah nak kata aku nie gedik . bencii !
hah ! oke , now aku nak cerita .. haha . sumpah .. aku bangga gilaaa ! yelah . selalu nya aku dapat num belas2 . hahah ! niee . dah pacah rekod kott . heeeeeeeee . aku harap mama ayah pun bangga aku dapat num 3 . wahh ! heeee .. hmm , saya sayang awakk !
and ! aku berjanji akan tingkat kan lagii .. aku akan berusahaa .. hmm , itu janji aku .
Thanks kepada semuaa . sebb dorang dah tolong akuu . to kakngah , ayah , kaklong , Awinn <3
Thanks yee :)

hmm , okeoke . itu sajaa . Janji saya , saya kena tunai kan (Y) ILOVEYOU :)

No comments:

Post a Comment